•  
     

0 vermogensrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Vermogensrecht advocaten

GESPECIALISEERDE VERMOGENSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat vermogensrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten vermogensrecht.

Advocaat vermogensrecht

Heeft u te maken met het vermogensrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vermogensrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vermogensrecht als expertise. Het vermogensrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het vermogensrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van vermogensrecht.

Wat is vermogensrecht?

Het vermogensrecht is onderdeel van het burgerlijk recht. Het ziet op vermogensbestanddelen en daarmee vallen zowel het goederenrecht als het verbintenissenrecht onder het vermogensrecht. Het gaat met name over rechten op een goed. Denk daarbij aan een eigendomsrecht op een zaak (wie is eigenaar en hoe is iemand eigenaar geworden?), maar ook aan hypotheekrechten, schenkingen, pandrechten, of aan onrechtmatige daad.

De scheiding tussen vermogen- en goederen- en verbintenissenrecht

De scheiding tussen enerzijds vermogensrecht en anderzijds goederenrecht en verbintenissenrecht is helemaal niet zo strak. Het vermogensrecht is meer overkoepelend en kan dan ook de brug vormen tussen beide rechtsgebieden. Het kan dus zijn dat een vraagstuk in zowel het goederen- als het verbintenissenrecht speelt. Een vermogensrecht advocaat kan dan de juiste persoon zijn om u verder te helpen.

Vraagstukken in het vermogensrecht

In het vermogensrecht zal veelal sprake zijn van een geschil tussen partijen over een recht op een goed. Zo heeft iedereen in Nederland eigendomsrechten op zijn spullen, veelal een vorderingsrecht jegens de bank, en veelal nog tal van andere rechten. Met al die rechten kan iets mis gaan. De bank kan van mening zijn dat de betalingen voor het hypotheekrecht niet tijdig zijn gedaan. Iemand kan zijn eigendomsrecht opeisen. Een ander kan beweren dat uw eigendomsrecht is verjaard en naar hem of haar is over gegaan. Al die beweringen kunnen leiden tot een geschil waarin u van mening verschilt. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl die in het vermogensrecht is gespecialiseerd kan u uiteraard helpen met vraagstukken in het vermogensrecht.

Advocaat vermogensrecht nodig?

De vertoonde vermogensrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het vermogensrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de vermogensrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat vermogensrecht.

Advocaten en advocatenkantoren vermogensrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vermogensrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vermogensrecht advocaten.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN