0 verkeersrecht advocaten
IN BREDA GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Verkeersrecht advocaten Breda

GESPECIALISEERDE VERKEERSRECHT ADVOCATEN BREDA

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat verkeersrecht in Breda? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten verkeersrecht in Breda.

Advocaat verkeersrecht Breda

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde verkeersrecht advocaten in Breda. De verkeersrecht experts in Breda zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het verkeersrecht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het verkeersrecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van verkeersrecht advocaten in Breda, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle verkeersrecht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is verkeersrecht?

De naam geeft het al enigszins weg: met het verkeersrecht wordt bedoeld het recht dat in de ruimste zin des woords betrekking heeft op het verkeer. Wellicht denkt u daarbij direct aan verkeer op de weg, maar het gaat ook om het luchtverkeer, binnenvaartverkeer, zeerecht en spoorvervoersrecht. Doorgaans wordt met het verkeersrecht echter het verkeer op de openbare weg bedoeld.

De belangrijkste wet- en regelgeving

Wanneer het gaat over het verkeer op de openbare weg, is de Wegenverkeerswet 1994 (kortweg: Wvw) daarbij de belangrijkste bron van recht, samen met het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 waarin de verkeersregels vermeld zijn. Hiernaast zijn nog diverse andere wetten van toepassing, maar de WvW is de belangrijkste bron van recht.

De vragen in het verkeersrecht

In het verkeersrecht zullen tal van vragen naar boven komen. Misschien bent u verdachte bij een misdrijf op de weg of hebt u een overtreding begaan. Of bent u aansprakelijk gesteld door iemand waar u een aanrijding mee hebt gehad. In die gevallen kunnen diverse vragen opborrelen. Mag u bijvoorbeeld weigeren om aan een alcoholtest mee te werken? Wat zijn uw rechten bij een verhoor door de politie na een ongeval? Wat als er een ongeluk is geweest? Wie is precies de schuldige? Kortom: tal van vragen die veelal eenvoudig lijken maar vaak door alle nuances toch complex zijn.

Bent u op zoek naar iemand die u in het verkeersrecht kan bijstaan? Raadpleeg dan een advocaat in Breda van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat verkeersrecht in Breda nodig?

Verkeersrecht advocaten of advocatenkantoren in Breda kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het verkeersrecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een verkeersrecht expert in Breda voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een verkeersrecht advocaat in Breda

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste verkeersrecht advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten verkeersrecht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Breda. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren verkeersrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten verkeersrecht in Breda. Neem direct contact op met een verkeersrecht specialist uit Breda.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN