0 pro deo advocaten
IN BREDA GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Pro Deo advocaten Breda

GESPECIALISEERDE PRO DEO ADVOCATEN BREDA

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde pro deo advocaat voor juridische bijstand? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en pro deo advocaten in uw regio.

Pro deo advocaat Breda

Heeft u rechtshulp nodig maar kunt u zich dit niet veroorloven? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die gratis juridische bijstand verlenen en dus werkzaam zijn als pro deo advocaat.

Wat is een pro deo advocaat?

Pro deo betekent letterlijk ‘voor God’. Dit begrip houdt in dat een bepaalde dienst niet voor geld (Pro Pecunia) wordt verricht, maar ‘voor God’. Er staat dus geen betaling tegenover. Tegenwoordig wordt het begrip voornamelijk gebruikt voor advocaten waarvan de kosten deels worden vergoed door de overheid. De advocaat is dus niet echt gratis, maar wordt door de overheid betaald.

Kom ik in aanmerking voor een pro deo advocaat?

Niet iedereen komt in aanmerking voor een pro deo advocaat. U moet daarvoor namelijk aan bepaalde eisen voldoen. Uw inkomen moet bijvoorbeeld niet te hoog zijn. Is uw inkomen hoger dan een bepaalde grens, dan gaat de overheid ervan uit dat u voldoende middelen hebt om zelf een advocaat te betalen. Ook betaalt u een eigen bijdrage wanneer u gesubsidieerde rechtsbijstand ontvangt.

Rechtswinkel of advocaat

Wanneer u niet helemaal zeker weet of u recht hebt op een pro deo advocaat of andere vragen hebt, kunt u uiteraard contact opnemen met de lokale Rechtswinkel. U kunt er ook voor kiezen om zelf een advocaat te benaderen om advies in te winnen over de te nemen vervolgstappen. Wanneer u recht hebt op een pro deo advocaat, kunt u in sommige gevallen zelf een advocaat kiezen. Veelal zal de cliënt nog geen advocaat op het oog hebben, waardoor Advocatenkantoren.nl uitkomst kan bieden.

Advocaat pro deo in Breda nodig?

Pro deo advocaten of advocatenkantoren in Breda kunnen u gratis juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat rechtszaken zeer complex kunnen zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een expert in Breda voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om pro deo advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat Breda naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een pro deo advocaat in Breda

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste pro deo advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten pro deo kantoren en advocaten geven gratis juridisch advies aan particulieren in Breda. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren pro deo op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten pro deo in Breda. Neem direct contact op met een pro deo specialist uit Breda.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN