0 planschade advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Planschade advocaten

GESPECIALISEERDE PLANSCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde planschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten planschade.

Advocaat planschade

Heeft u te maken met planschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde planschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met planschades als expertise. Het ruimtelijke ordeningsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot planschades. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van planschade.

Wat is planschade?

Planschade is de schade die het gevolg is van een gewijzigd bestemmingsplan. U kunt in sommige gevallen recht hebben op een schadevergoeding.

Wanneer heb ik recht op planschade?

Niet iedereen heeft recht op planschade. Dat is immers onbegonnen werk. Uiteindelijk kunnen namelijk heel veel mensen last hebben van een veranderd bestemmingsplan. Het gaat om mensen die onevenredig zwaar zijn getroffen door een gewijzigd plan. Ook is het van belang dat u de schade niet kon voorzien toen u de grond of het huis kocht. Weet u of had u kunnen weten dat er plannen bestaan om een snelweg vlak bij een woonwijk aan te leggen en koopt u alsnog een woning in die wijk, dan hebt u geen recht op schadevergoeding. U had immers kunnen weten dat de snelweg er mogelijk zou komen en u hebt die kans op de koop toe genomen. Ook wordt geen schadevergoeding uitgekeerd wanneer u al op een andere wijze bent gecompenseerd, bijvoorbeeld door onteigening.

Naar de rechter wegens planschade

Is de gemeente van mening dat u geen of een te geringe schadevergoeding toekomt? Dan kunt u naar de rechter om de schadevergoeding vast te laten stellen. Dat betekent niet dat de schadevergoeding sowieso wordt toegewezen of hoger zal uitpakken dan de gemeente besloot. Weeg daarom zorgvuldig af of het wel de moeite waard is om in beroep te gaan. De ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl kunnen u uiteraard vertellen wat de kans van slagen is.

Advocaat planschade nodig?

De vertoonde planschade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in planschade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de planschade advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren planschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren planschade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend planschade advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN