3 pensioenovereenkomst advocaten
IN GRONINGEN GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Theo Gommer
Theo Gommer
Gommer & Partners Pensioen Advocaten
Saal van Zwanenbergweg 25, 5026 RM, Tilburg (Landelijk actief)
  • Rechtsgebieden: Pensioenrecht
  • "Als u een zeer professionele en ‘stevige’ advocaat wilt!"
Profiel Contact 365,00 p/u
Henny van den Hurk Specialist
Henny van den Hurk
Gommer & Partners Pensioen Advocaten
Saal van Zwanenbergweg 25, 5026 RM, Tilburg (Landelijk actief)
  • Rechtsgebieden: Pensioenrecht
  • "Gespecialiseerd in het pensioenrecht in alle facetten"
Profiel Contact 365,00 p/u
Linda Evers
Linda Evers
Gommer & Partners Pensioen Advocaten
Saal van Zwanenbergweg 25, 5026 RM, Tilburg (Landelijk actief)
  • Rechtsgebieden: Pensioenrecht
  • "Pensioen; belangrijk voor iedereen (werkgever - werknemer - partners), maar vaak onderschat."
Profiel Contact 365,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Pensioenovereenkomst advocaten Groningen

GESPECIALISEERDE PENSIOENOVEREENKOMST ADVOCATEN GRONINGEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde pensioenovereenkomst advocaat in Groningen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde pensioenovereenkomst advocaten in Groningen.

Advocaat pensioenovereenkomst Groningen

Pensioenovereenkomst specialisten Groningen

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde pensioenovereenkomst advocaten in Groningen. De experts in pensioenovereenkomsten zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het pensioenrecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van advocaten in Groningen, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp op het gebied van pensioenovereenkomsten.

Wat is een pensioenovereenkomst?

Een pensioenovereenkomst is een overeenkomst tussen een werkgever en werknemer met daarin alles wat over het pensioen is afgesproken. Het gaat dus niet om pensioenen die een werknemer zelf, dus los van de werkgever, heeft afgesloten. Een door de werkgever afgesloten uitkering bij het bereiken van een bepaalde leeftijd, bij arbeidsongeschiktheid of bij overlijden is een pensioenovereenkomst. Een door de werknemer zelf afgesloten pensioen voor een uitkering bij arbeidsongeschiktheid is geen pensioenovereenkomst.

Verplichting voor de werkgever

De werkgever is verplicht om binnen een maand na het starten van de werkzaamheden aan de werknemer te laten weten of de werkgever de werknemer een aanbod doet. Hoe het pensioen er uit gaat zien, is aan de onderhandelende partijen. Werkgever en werknemer zullen hierover dus overeenstemming dienen te bereiken. Wel is hier enige mate van regulering om te voorkomen dat werknemers met lege handen komen te staan. De relevante voorschriften staan in de Pensioenwet en hebben onder meer betrekking op een evenredige opbouw in de tijd, bescherming van opgebouwde aanspraken in geval van ontslag of gewijzigde regelgeving, en over de duur van de uitkering.

Wie betaalt de premies?

De werkgever draagt de premies af aan de pensioenuitvoerder. Dat betekent niet dat de werkgever ze uiteindelijk ook betaalt. De werkgever en werknemer kunnen namelijk overeenkomen dat de werknemer ook en deel van de premie betaalt. Dat wordt dan ook door de werkgever ingehouden.

Het is uiteraard van groot belang om heldere afspraken te maken over wie precies wat betaalt en hoe het latere pensioen er uit gaat zien. Hebt u behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact op met een van de ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Uw pensioenovereenkomst advocaat in Groningen

De pensioenovereenkomst advocaten in Groningen kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het pensioenrecht in Groningen zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een pensioenovereenkomst expert in Groningen voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Advocaten en advocatenkantoren in Groningen voor pensioenovereenkomsten

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Groningen. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde pensioenovereenkomst advocaten in Groningen. Neem direct contact op met een specialist in pensioenovereenkomsten uit Groningen.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •