0 opschortingsrecht advocaten
IN SITTARD GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Opschortingsrecht advocaten Sittard

GESPECIALISEERDE OPSCHORTINGSRECHT ADVOCATEN SITTARD

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat opschortingsrecht in Sittard? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten opschortingsrecht in Sittard

Advocaat opschortingsrecht Sittard

Opschortingsrecht specialisten in Sittard

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde opschortingsrecht advocaten in Sittard. De opschortingsrecht experts in Sittard zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het opschortingsrecht. Met een groot netwerk van opschortingsrecht advocaten in Sittard, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle vraagstukken rondom het opschortingsrecht.

Wat is opschortingsrecht?

In een overeenkomst gelden veelal verplichtingen over en weer. De ene partij verbindt zich jegens de andere partij om een prestatie te leveren, en de andere partij verbindt zich jegens de ene partij om een tegenprestatie te leveren. Het kan gebeuren dat de ene partij zich niet aan de afspraak houdt. Met het opschortingsrecht heeft dan de andere partij het recht om zijn verplichtingen op te schorten en dus te pauzeren.

Wanneer kan het opschortingsrecht worden ingeroepen?

Het opschortingsrecht kan niet zomaar altijd worden ingeroepen. Daarvoor moet namelijk de vordering opeisbaar zijn. De ander moet dus al verplicht zijn om de vordering na te komen. Wanneer is afgesproken dat pas over een paar maanden geleverd wordt, is die vordering nog niet opeisbaar en kan het opschortingsrecht dus ook niet worden ingeroepen. Ook moet voldoende samenhang bestaan tussen de beide verbintenissen. Het hoeft dus niet per se om één overeenkomst te gaan.

Opschortingsrecht als pressiemiddel

Door het opschortingsrecht uit te oefenen, kan een zekere vorm van druk worden ingezet. Denk aan een onderneming die de factuur niet betaalt zolang de andere partij zijn verplichtingen niet nakomt.

In de basis is het opschortingsrecht vrij eenvoudig. Maar toch zijn er diverse haken en ogen die het inzetten van het opschortingsrecht soms lastig maken. Neem daarom contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over het opschortingsrecht.

Advocaat opschortingsrecht in Sittard nodig?

opschortingsrecht advocaten of advocatenkantoren in Sittard kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat een opschortingsrecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een opschortingsrecht expert in Sittard voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat in Sittard naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een opschortingsrecht advocaat in Sittard

Kom via Advocatenkantoren.nl in contact met uw gewenste opschortingsrecht advocaat. Via het profiel van de door u gekozen advocaat kunt u uw aanvraag of vraag doorsturen. Onze juridische medewerkers zullen vervolgens uw aanvraag beoordelen. Mocht er meer informatie vereist zijn, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. In het geval wij niet direct een geschikte advocaat tonen, kunt u via het helpdesk formulier uw zaak aan ons doorsturen. Zodoende kunnen wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat in Sittard. De aangesloten opschortingsrecht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Sittard. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren opschortingsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten opschortingsrecht in Sittard. Neem direct contact op met een opschortingsrecht specialist uit Sittard.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN