0 opschortingsrecht advocaten
IN EDE GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Opschortingsrecht advocaten Ede

GESPECIALISEERDE OPSCHORTINGSRECHT ADVOCATEN EDE

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat opschortingsrecht in Ede? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten opschortingsrecht in Ede

Advocaat opschortingsrecht Ede

Opschortingsrecht specialisten in Ede

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde opschortingsrecht advocaten in Ede. De opschortingsrecht experts in Ede zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het opschortingsrecht. Met een groot netwerk van opschortingsrecht advocaten in Ede, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle vraagstukken rondom het opschortingsrecht.

Wat is opschortingsrecht?

In een overeenkomst gelden veelal verplichtingen over en weer. De ene partij verbindt zich jegens de andere partij om een prestatie te leveren, en de andere partij verbindt zich jegens de ene partij om een tegenprestatie te leveren. Het kan gebeuren dat de ene partij zich niet aan de afspraak houdt. Met het opschortingsrecht heeft dan de andere partij het recht om zijn verplichtingen op te schorten en dus te pauzeren.

Wanneer kan het opschortingsrecht worden ingeroepen?

Het opschortingsrecht kan niet zomaar altijd worden ingeroepen. Daarvoor moet namelijk de vordering opeisbaar zijn. De ander moet dus al verplicht zijn om de vordering na te komen. Wanneer is afgesproken dat pas over een paar maanden geleverd wordt, is die vordering nog niet opeisbaar en kan het opschortingsrecht dus ook niet worden ingeroepen. Ook moet voldoende samenhang bestaan tussen de beide verbintenissen. Het hoeft dus niet per se om één overeenkomst te gaan.

Opschortingsrecht als pressiemiddel

Door het opschortingsrecht uit te oefenen, kan een zekere vorm van druk worden ingezet. Denk aan een onderneming die de factuur niet betaalt zolang de andere partij zijn verplichtingen niet nakomt.

In de basis is het opschortingsrecht vrij eenvoudig. Maar toch zijn er diverse haken en ogen die het inzetten van het opschortingsrecht soms lastig maken. Neem daarom contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over het opschortingsrecht.

Advocaat opschortingsrecht in Ede nodig?

opschortingsrecht advocaten of advocatenkantoren in Ede kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat een opschortingsrecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een opschortingsrecht expert in Ede voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een opschortingsrecht advocaat in Ede

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste opschortingsrecht advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten opschortingsrecht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Ede. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren opschortingsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten opschortingsrecht in Ede. Neem direct contact op met een opschortingsrecht specialist uit Ede.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN