4 ondertoezichtstelling advocaten
IN ALKMAAR GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Kim Walburg
Kim Walburg
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Paul van Putten Specialist
Paul van Putten
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jenny de Boer
Jenny de Boer
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Ondertoezichtstelling advocaten Alkmaar

GESPECIALISEERDE ONDERTOEZICHTSTELLING ADVOCATEN ALKMAAR

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde ondertoezichtstelling advocaat in Alkmaar? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde OTS advocaten in Alkmaar.

Advocaat ondertoezichtstelling Alkmaar

Ondertoezichtstelling specialisten in Alkmaar

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde ondertoezichtstelling advocaten in Alkmaar. De experts in ondertoezichtstelling (OTS) in Alkmaar zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het personen en familierecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van ondertoezichtstelling advocaten in Alkmaar, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle OTS vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen.

Ondertoezichtstelling (OTS)

In Nederland is de ondertoezichtstelling (veelal afgekort tot OTS) een kinderbeschermingsmaatregel. Het wordt dus gebruikt om kinderen te beschermen. Deze maatregel zal worden opgelegd wanneer kinderen problematisch gedrag vertonen, zoals bijvoorbeeld stelselmatig schoolverzuim. Ook kan sprake zijn van ouders die het kind niet op een juist aanvaarde manier kunnen opvoeden. Denk hierbij aan ontucht, mishandeling, pedagogische onmacht en verwaarlozing.

Procedure van ondertoezichtstelling

De ondertoezichtstelling zal worden opgelegd door de kinderrechter. Vervolgens zal Jeugdzorg een gezinsvoogd toewijzen aan het gezin. Deze gezinsvoogd zal het kind en de ouders begeleiden en proberen te zoeken naar een oplossing van de gevonden problemen. Het is aan de ouders om de aanwijzingen van de gezinsvoogd op te volgen. De gezinsvoogd zal niet het gezag overnemen en het kind zal ook niet uit huis worden geplaatst. De rechter kan echter beslissen dat het kind alsnog uit huis moet worden geplaatst. Het is daarom in het belang van zowel ouder als kind dat de aanwijzingen van de gezinsvoogd juist worden opgevolgd.

Geschillen rondom ondertoezichtstelling

Het kan voorkomen dat er geschillen ontstaan rondom ondertoezichtstelling. Bijvoorbeeld wanneer ouders en gezinsvoogd heel andere opvattingen hebben over de opvoeding van het kind. Dat is lastig omdat de ouders de aanwijzingen van de gezinsvoogd moeten opvolgen. Doen ze dit niet, dan kan uithuisplaatsing volgen. Neem daarom bij twijfel en discussie altijd contact op met een advocaat in Alkmaar van Advocatenkantoren.nl om te voorkomen dat het kind uit huis zal worden geplaatst.

Advocaat ondertoezichtstelling in Alkmaar nodig?

Ondertoezichtstelling advocaten of advocatenkantoren in Alkmaar kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het personen en familierecht in Alkmaar zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een expert in ondertoezichtstellingen in Alkmaar voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met OTS advocaten in Alkmaar

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste OTS advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren in Alkmaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde ondertoezichtstelling advocaten in Alkmaar. Neem direct contact op met een OTS specialist uit Alkmaar.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •