0 notarieel recht advocaten
IN EDE GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Notarieel recht advocaten Ede

GESPECIALISEERDE NOTARIEEL RECHT ADVOCATEN EDE

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat notarieel recht in Ede? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten notarieel recht in Ede.

Advocaat notarieel recht Ede

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde notarieel recht advocaten in Ede. De notarieel recht experts in Ede zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het notarieel recht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het notarieel recht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van notarieel recht advocaten in Ede, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle notarieel recht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is notarieel recht?

Notarieel recht is vooral aan de orde voor notarissen. Een notaris is net als een advocaat iemand die een rechtenstudie heeft afgerond. De primaire rol van de notaris is om bepaalde belangrijke zaken in het leven vast te leggen. De notaris zorgt daarmee dat een afspraak op een later moment teruggevonden kan worden, zonder dat partijen kunnen ontkennen dat die afspraak bestaat of dat die afspraak door hen is gemaakt.

Wat doet een notaris?

Wat die afspraken precies zijn, kan enorm uiteenlopen. Veelal zal het gaan om de aan- en verkoop van een woning. Dat is iets wat uiteraard grondig moet worden vastgelegd. Niet alleen tussen partijen, maar ook tussen de koper en de bank indien er een hypotheekrecht op de woning gevestigd zal worden. Het is ten zeerste aan te raden om bij de aankoop van een woning een notaris in te schakelen om de koopovereenkomst grondig door te lezen. Bovendien kan de notaris advies geven wanneer er aanvullende beperkte rechten op de woning of de grond zijn gevestigd, zoals een erfdienstbaarheid. U weet dan zeker dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. De notaris heeft vaker met het bijltje gehakt en weet dus ook wat normale afspraken zijn.

Testamenten, schenkingen en statuten

Een notaris doet echter meer dan als een soort bemiddelaar bij de aan- en verkoop van woningen optreden. De notaris kan immers ook een gebouw in appartementen splitsen, een testament opstellen of wijzigen, de erfenis verdelen, huwelijkse voorwaarden opstellen, een schenking vastleggen, een rechtspersoon oprichten of de statuten daarvan wijzigen, aandelen uitgeven of overdragen, en ga zo maar door. Kortom: alles wat vastgelegd moet worden, kan door een notaris worden vastgelegd. Neem daarom contact op met een notaris in Ede van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat notarieel recht in Ede nodig?

Notarieel recht advocaten of advocatenkantoren in Ede kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het notarieel recht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een notarieel recht expert in Ede voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een notarieel recht advocaat in Ede

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste notarieel recht advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten notarieel recht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Ede. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren notarieel recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten notarieel recht in Ede. Neem direct contact op met een notarieel recht specialist uit Ede.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN