1 militair recht advocaat
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Frezia Aarts Specialist
Frezia Aarts
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Militair recht
  • "Succes is geen toeval, het is een vastberadenheid om het maximale uit een situatie te halen."
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Militair recht advocaten

GESPECIALISEERDE MILITAIR RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat militair recht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten militair recht.

Advocaat militair recht

Heeft u te maken met het militair recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde militair recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met militair recht als expertise. Het militair recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het militair recht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van militair recht.

Wat is militair recht?

Het militair recht is een rechtsgebied waar velen niet veel mee te maken zullen krijgen. Het militair recht is eigenlijk in twee peilers op te delen. Zo is er het militair tuchtrecht en het militair strafrecht. Beide rechtsgebieden en dus ook het militair recht op zichzelf, zien op de gedragsregels die binnen de strijdkrachten gelden.

Militair tuchtrecht

Een militair die de geldende tuchtregels heeft overtreden, wordt binnen het militair tuchtrecht vervolgd. Het kan dan gaan om uiteenlopende zaken die op missie hebben plaatsgevonden, maar ook tijdens trainingen. Het kan gaan om gedragingen tegenover goederen of gedragingen tegenover anderen.

Militair strafrecht

Het Wetboek Militair Strafrecht is eigenlijk het alternatief voor het ‘gewone’ Wetboek van Strafrecht dat voor gewone burgers geldt. In dit wetboek staan de straffen die per bewezen overtreding kunnen worden opgelegd.

Mocht u met een zaak in het militair recht te maken krijgen, dan kunt u terecht bij één van de gespecialiseerde advocaten binnen het militair recht. U vindt deze op Advocatenkantoren.nl. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor advies wanneer u zelf meent onrecht te zijn aangedaan door een militair.

Advocaat militair recht nodig?

De vertoonde militair recht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het militair recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren militair recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren militair recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde militair recht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •