0 juridisch advies advocaten
IN ROTTERDAM GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Juridisch advies advocaten Rotterdam

GESPECIALISEERDE JURIDISCH ADVIES ADVOCATEN ROTTERDAM

Heeft u juridisch advies in Rotterdam nodig van een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocaten in Rotterdam die u van juridisch advies kunnen voorzien.

Juridisch advies Rotterdam

Juridisch advies Rotterdam

Heeft u als ondernemer of particulier behoefte aan juridisch advies in Rotterdam? Laat u dan adviseren door een juridisch adviseur in Rotterdam die zich heeft gespecialiseerd in het rechtsgebied waar uw juridisch vraagstuk zich in afspeelt. Er zijn tal van voorbeelden te noemen waarbij juridisch advies vereist is. Zo kunt u als ondernemer te maken krijgen met geschillen omtrent werknemers, het laten opstellen van contracten, ondernemingsrecht vraagstukken en overige juridische zaken die betrekking hebben op uw bedrijfsvoering. Als particulier krijgt u vaak te maken met geheel andere zaken, zoals bijvoorbeeld een burenruzie, een geschil met uw verhuurder, een echtscheiding, omgangsregelingen of erfrechtelijke vraagstukken. Het inwinnen van juridisch advies in Rotterdam is een goede manier om door een expert uw zaak te laten toetsen en te achterhalen wat uw rechten en/of plichten zijn. De juridisch expert zal u adviseren, een inschatting maken van de juridische kosten, contact onderhouden met de wederpartij en u waar nodig tot aan de rechtszaal bijstaan. 


Juridisch advies voor ondernemers en particulieren in Rotterdam

Het Nederlands rechtssysteem kent een woud aan wet- en regelgeving die van toepassing kunnen zijn op uw juridische vraag of zaak. Zonder juridische kennis is deze wet- en regelgeving moeilijk te duiden. Het is dan ook aangeraden om ten alle tijden advies in te winnen bij een juridische specialist in Rotterdam als uw rechten worden geschonden of als u een juridische vraag heeft. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten Rotterdam die zich hebben gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied. Zo bent u ervan verzekerd dat u deskundig advies ontvangt van een specialist die zich heeft gespecialiseerd in het rechtsgebied waarin uw zaak zich afspeelt. 


Juridische adviseurs in Rotterdam

Wilt u een juridische procedure starten of wilt u graag advies inwinnen? Benader één van de advocaten in Rotterdam en laat u adviseren over het juridisch proces die u te wachten staat. Juridisch advies in Rotterdam is voor particulieren en ondernemers toegankelijk. Heeft u een laag inkomen en kunt u eigenlijk geen advocaat betalen? Dan heeft u wellicht recht op gefinancierde rechtsbijstand. Gefinancierde rechtsbijstand houdt in dat de Raad van Rechtsbijstand een deel van de kosten betaalt. U dient dan wel een eigen bijdrage te betalen afhankelijk van uw inkomen. Als ondernemer of als u teveel verdient heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand. Wilt u juridisch advies in Rotterdam ontvangen? Leg dan vrijblijvend contact met één van de bij Advocatenkantoren.nl aangesloten juridische experts.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN