0 internationaal recht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Internationaal recht advocaten

GESPECIALISEERDE INTERNATIONAAL RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat internationaal recht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten internationaal recht.

Advocaat internationaal-recht

Heeft u te maken met het internationaal recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde internationaal recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met internationaal recht als expertise. Het internationaal recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het internationaal recht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van internationaal recht.

Wat is internationaal recht?

Het internationaal recht is van grote invloed op het Nederlandse recht. Krachtens de Grondwet werkt het internationaal recht rechtstreeks en met voorrang door in ons rechtsstelsel. Dat houdt in dat burgers onder bepaalde voorwaarden direct een beroep kunnen doen op internationale bepalingen, ook als het nationale recht iets anders zegt.

Dat is echter niet altijd het geval. We kunnen ons als burger niet op alle wet- en regelgeving die internationaal is afgesloten beroepen. Er komen daar nog tal van voorwaarden om de hoek kijken. Een deskundige internationaal recht advocaat kan u daar alles over vertellen en u helpen met uw specifieke vraag of probleem.

Internationaal recht als apart rechtsgebied?

Voorheen was het internationaal recht voornamelijk een afzonderlijk rechtsgebied. Tegenwoordig is dat nauwelijks nog het geval. Eigenlijk elk rechtsgebied is stevig onder invloed van het internationaal recht. Niet in de eerste plaats omdat we lid zijn van de Europese Unie en daar al veel wet- en regelgeving vandaan komt.

Gespecialiseerd in het internationaal recht

Wanneer u een internationaal recht advocaat zoekt, vindt u dus iemand die vooral van internationaal recht veel weet. Veelal zal deze advocaat u doorverwijzen naar een advocaat in het specifieke rechtsgebied omdat er doorgaans ook veel Nederlands recht om de hoek komt kijken.

Bij het internationaal recht komt een breed scala aan rechtsbronnen om de hoek kijken. Allereerst is er natuurlijk het Europees recht. Daarnaast zijn er nog tal van bilaterale en unilaterale verdragen die van toepassing kunnen zijn. Een gespecialiseerd advocaat kan u hier uiteraard alles over vertellen.

Advocaat internationaal recht nodig?

De vertoonde internationaal recht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het internationaal recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren internationaal recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren internationaal recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde internationaal recht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN