2 ict recht advocaten
IN VELDHOVEN GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hub Dohmen
Hub Dohmen
BG.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, 's-Hertogenbosch
Profiel Contact 417,00 p/u
Jos van der Wijst Specialist
Jos van der Wijst
BG.Legal
Brainport Industries Campus BIC 1, 5657 BX, Eindhoven
Profiel Contact 325,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

ICT Recht advocaten Veldhoven

GESPECIALISEERDE ICT RECHT ADVOCATEN VELDHOVEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ICT recht in Veldhoven? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ICT recht in Veldhoven.

Advocaat ICT recht Veldhoven

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde ICT recht advocaten in Veldhoven. De ICT recht experts in Veldhoven zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het ICT recht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het ICT recht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van ICT recht advocaten in Veldhoven, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle ICT recht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is ICT recht?

Wanneer we het over een rechtsgebied hebben wat enkele decennia terug nog niet bestond maar nu misschien wel een van de grootste rechtsgebieden aan het worden is, hebben we het natuurlijk over ICT recht. Met de komst van het internet is immers een heel scala aan nieuwe rechtsregels nodig. Niet alleen over ICT zelf, maar eigenlijk is vrijwel elk rechtsgebied veranderd met de opkomst van de digitalisering.

Europees recht is een bron van ICT recht

Veel ICT recht wat in ons land als geldend recht wordt beschouwd, is afkomstig uit Europa. Dat is prettig aangezien ICT met name een rechtsgebied is wat zich weinig aantrekt van landsgrenzen. Nederlanders zullen niet snel bij een bakker uit Colombia iets bestellen, maar een website uit Colombia is gewoon vanuit ons land te bezoeken.

De complexiteit van ICT recht

Dat geeft ook direct al de complexiteit van het rechtsgebied aan. Juist doordat we elke website, waar ter wereld ook ondergebracht, binnen een seconde kunnen laden, is er veel behoefte aan internationale regels.

Denk hierbij aan de bescherming van privacy, bescherming van het intellectueel eigendom, de Wet koop op afstand, en ga zo maar door. Heel veel rechtsregels hebben direct of indirect met ICT te maken en daarom is het belangrijk om daarbij op zoek te gaan naar een ICT recht advocaat in Veldhoven. Die vindt u op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat ICT recht in Veldhoven nodig?

ICT recht advocaten of advocatenkantoren in Veldhoven kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het ICT recht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een ICT recht expert in Veldhoven voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat of advocatenkantoor Veldhoven naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een ICT recht advocaat in Veldhoven

Kom via Advocatenkantoren.nl in contact met uw gewenste ICT recht advocaat. Via het profiel van de door u gekozen advocaat kunt u uw aanvraag of vraag doorsturen. Onze juridische medewerkers zullen vervolgens uw aanvraag beoordelen. Mocht er meer informatie vereist zijn, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. In het geval wij niet direct een geschikte advocaat tonen, kunt u via het helpdesk formulier uw zaak aan ons doorsturen. Zodoende kunnen wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat in Veldhoven. De aangesloten ICT recht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Veldhoven. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ICT recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten ICT recht in Veldhoven. Neem direct contact op met een ICT recht specialist uit Veldhoven.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •