0 hippisch recht advocaten
IN UTRECHT GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Hippisch recht advocaten Utrecht

GESPECIALISEERDE HIPPISCH RECHT ADVOCATEN UTRECHT

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat hippisch recht in Utrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten hippisch recht in Utrecht.

Advocaat hippisch recht Utrecht

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde hippisch recht advocaten in Utrecht. De hippisch recht experts in Utrecht zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het hippisch recht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het hippisch recht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van hippisch recht advocaten in Utrecht, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle hippisch recht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is hippisch recht?

De term ‘hippisch recht’ zal wellicht vele wenkbrauwen doen fronsen. Het hippisch recht ziet voornamelijk om het recht rondom paarden en pony’s. Aangezien daar in de wet geen specifiek rechtsgebied voor is ingericht, zal een advocaat die in hippisch recht is gespecialiseerd veelal diverse rechtsgebieden kennen en daarbij een accent op paard en pony hebben gelegd.

Wat staat centraal in het hippisch recht?

In het hippisch recht staat dus met name het paard en de pony centraal. Paarden en pony’s zijn niet alleen dure dieren; veel mensen raken zeer aan de dieren gehecht en bovendien kunnen de dieren in diverse sporten worden ingezet. Daarbij kunnen tal van conflicten opdoemen en het is dan wel zo prettig als u een advocaat tegenover u hebt die weet heeft van paarden en pony’s.

De zaken in het hippisch recht in Utrecht

In het hippisch recht kan een breed scala aan zaken naar voren komen. Het kan bijvoorbeeld gaan om het opstellen van een koop- of huurkoopcontract van een paard en een pony. Aangezien sommige paarden en pony’s zelfs over de grens worden gekocht, zal het internationale aspect hierbij ook zeker een rol spelen. Ook kan een advocaat in het hippisch recht u adviseren omtrent procedures over de aan- en verkoop van de dieren. Daarnaast zal aansprakelijkheid bij ziekte een rol kunnen spelen, kunnen dierenartsen worden bijgestaan en kunnen bijvoorbeeld maneges baat hebben bij de diensten van een hippisch recht advocaat. U vindt een advocaat in Utrecht die in het hippisch recht is gespecialiseerd op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat hippisch recht in Utrecht nodig?

Hippisch recht advocaten of advocatenkantoren in Utrecht kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het hippisch recht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een hippisch recht expert in Utrecht voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een hippisch recht advocaat in Utrecht

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste hippisch recht advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten hippisch recht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Utrecht. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren hippisch recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten hippisch recht in Utrecht. Neem direct contact op met een hippisch recht specialist uit Utrecht.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN