0 hippisch recht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Hippisch recht advocaten

GESPECIALISEERDE HIPPISCH RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat hippisch recht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten hippisch recht.

Advocaat hippisch recht

Heeft u te maken met het hippisch recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde hippisch recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met hippisch recht als expertise. Het hippisch recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het hippisch recht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van hippisch recht.

Wat is hippisch recht?

De term ‘hippisch recht’ zal wellicht vele wenkbrauwen doen fronsen. Het hippisch recht ziet voornamelijk om het recht rondom paarden en pony’s. Aangezien daar in de wet geen specifiek rechtsgebied voor is ingericht, zal een advocaat die in hippisch recht is gespecialiseerd veelal diverse rechtsgebieden kennen en daarbij een accent op paard en pony hebben gelegd.

Wat staat centraal in het hippisch recht?

In het hippisch recht staat dus met name het paard en de pony centraal. Paarden en pony’s zijn niet alleen dure dieren; veel mensen raken zeer aan de dieren gehecht en bovendien kunnen de dieren in diverse sporten worden ingezet. Daarbij kunnen tal van conflicten opdoemen en het is dan wel zo prettig als u een advocaat tegenover u hebt die weet heeft van paarden en pony’s.

De zaken in het hippisch recht

In het hippisch recht kan een breed scala aan zaken naar voren komen. Het kan bijvoorbeeld gaan om het opstellen van een koop- of huurkoopcontract van een paard en een pony. Aangezien sommige paarden en pony’s zelfs over de grens worden gekocht, zal het internationale aspect hierbij ook zeker een rol spelen. Ook kan een advocaat in het hippisch recht u adviseren omtrent procedures over de aan- en verkoop van de dieren. Daarnaast zal aansprakelijkheid bij ziekte een rol kunnen spelen, kunnen dierenartsen worden bijgestaan en kunnen bijvoorbeeld maneges baat hebben bij de diensten van een hippisch recht advocaat. U vindt een advocaat die in het hippisch recht is gespecialiseerd op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat hippisch recht nodig?

De vertoonde hippisch recht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het hippisch recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren hippisch recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren hippisch recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde hippisch recht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN