0 europees recht advocaten
IN ZWOLLE GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Europees recht advocaten Zwolle

GESPECIALISEERDE EUROPEES RECHT ADVOCATEN ZWOLLE

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat europees recht in Zwolle? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten europees recht in Zwolle.

Advocaat europees recht Zwolle

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde europees recht advocaten in Zwolle. De europees recht experts in Zwolle zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het europees recht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het europees recht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van europees recht advocaten in Zwolle, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle europees recht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is europees recht?

Rechtsverhoudingen binnen Nederland worden in steeds grotere mate beheerst door afspraken in Europa. Het Europees recht behelst het recht van de Europese Unie, ook wel EU-recht genoemd, en het recht van de Europese Gemeenschappen, ook wel EG-recht of gemeenschapsrecht genoemd. Het kan echter interessant worden wanneer het nationale recht u een bepaalde verplichting oplegt, terwijl het Europees recht iets anders van u verlangt. Want wat gaat er nu eigenlijk voor?

Europees recht gaat boven nationaal recht

In onze grondwet is bepaald dat het Nederlandse recht niet van toepassing is voor zover het in strijd is met Europese wet- en regelgeving. Dat kan dus inhouden dat u een nationale verplichting niet hoeft na te leven wanneer een Europese regel iets anders van u vraagt.

Grondrechten in het Europees recht

In de Nederlandse grondwet zijn tal van grondrechten vastgelegd die voor iedereen in Nederland gelden. De rechter kan daar echter geen beroep op doen; die wet geldt eigenlijk enkel voor de wetgever. Gelukkig staan veel van die grondrechten ook in het Europees recht. Dat is handig omdat u wel een beroep kunt doen op internationale grondrechten. Zo kan een beroep op Europees recht van pas komen wanneer u meent dat bijvoorbeeld de vrijheid van meningsuiting in het geding is gekomen, of wanneer u meent dat er kartelafspraken worden gemaakt.

Advocaat europees recht in Zwolle nodig?

Europees recht advocaten of advocatenkantoren in Zwolle kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het europees recht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een europees recht expert in Zwolle voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een europees recht advocaat in Zwolle

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste europees recht advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten europees recht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Zwolle. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren europees recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten europees recht in Zwolle. Neem direct contact op met een europees recht specialist uit Zwolle.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN