2 derdenbeslag advocaten
IN ZWOLLE GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Derdenbeslag advocaten Zwolle

GESPECIALISEERDE DERDENBESLAG ADVOCATEN ZWOLLE

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een derdenbeslag in Zwolle? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde derdenbeslag advocaten in Zwolle.

Advocaat derdenbeslag Zwolle

Derdenbeslag specialisten in Zwolle

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde derdenbeslag advocaten in Zwolle. De beslag- en executierecht experts in Zwolle zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van advocaten in Zwolle, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle derdenbeslag vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen.

Wat is een derdenbeslag?

Bij normaal beslag wordt er door een beslaglegger, de schuldeiser, beslag gelegd op de goederen of vorderingen van de beslagene, die de schuldenaar zal zijn. In geval van een derdenbeslag wordt beslag gelegd op goederen of vorderingen bij een derde. Dat klinkt ingewikkeld, maar valt in feite nog wel mee. Een veel voorkomende vorm van derdenbeslag is die waarbij beslag wordt gelegd op een bankrekening. Dat is een vordering die de schuldenaar op de bank heeft: de bank is de schuldenaar immers het saldo verschuldigd. Een ander voorbeeld is loonbeslag of beslag op een uitkering.

Beslagvrije voet

In geval van beslag op loon of uitkering, is sprake van een zogenaamde beslagvrije voet. Dit is het bedrag waarop geen beslag kan worden gelegd, om te voorkomen dat iemand privé helemaal in de problemen komt wanneer er beslag wordt gelegd. De beslagvrije voet is niet groot; het bedraagt in beginsel 90 procent van de netto bijstandsnorm. Alles boven de beslagvrije voet moet de derde beslagene afdragen aan de beslaglegger. Hieronder vallen dus ook bonussen, vakantiegeld, een dertiende maand en een winstdelingsregeling.

Wanneer beslag leggen?

Het tijdstip waarop beslag wordt gelegd, kan erg belangrijk zijn. Een beslag wordt namelijk op een specifiek tijdstip gelegd, en zeker bij bankbeslag wil je dat er zoveel mogelijk onder het beslag valt. Veelal wordt beslag gelegd net wanneer het salaris is gestort. Voor de beslagene is dit uiteraard extra zuur, omdat hij of zij het salaris ook nodig zal hebben. Schakel daarom altijd zowel als beslaglegger als als beslagene een deskundige advocaat in Zwolle van Advocatenkantoren.nl in.

Advocaat voor een derdenbeslag in Zwolle nodig?

Derdenbeslag advocaten of advocatenkantoren in Zwolle kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het beslag- en executierecht in Zwolle zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een derdenbeslag expert in Zwolle voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een derdenbeslag advocaat in Zwolle

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste advocaat in Zwolle. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Zwolle. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten derdenbeslag in Zwolle. Neem direct contact op met een beslag specialist uit Zwolle.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •