•  
     

0 dagvaarding advocaten
IN DEN HAAG GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Dagvaarding advocaten Den Haag

GESPECIALISEERDE DAGVAARDING ADVOCATEN DEN HAAG

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde dagvaarding advocaat in Den Haag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten in Den Haag.

Advocaat dagvaarding Den Haag

Dagvaarding specialisten in Den Haag

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde dagvaarding advocaten in Den Haag. De experts in Den Haag zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Bent u gedagvaard of wilt u iemand dagvaarden? Met een groot netwerk van advocaten in Den Haag, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij een dagvaardingsprocedure.

Wat is een dagvaarding?

Een dagvaarding kan in het burgerlijke recht en in het strafrecht plaatsvinden. Een dagvaarding houdt in dat u wordt opgeroepen voor de rechter te verschijnen. In het burgerlijke recht zal het meestal gaan om een vordering van een eiser tegen u als gedaagde. Het is aan u om zich tegen de vordering te verdedigen. Doet u dit niet of niet voldoende, dan loopt u kans dat de vordering wordt toegewezen.

Bent u gedagvaard?

Wanneer u wordt gedagvaard, is het zeer verstandig om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Hij of zij kan u met raad en daad terzijde staan en uitleggen waarvoor u precies bent gedagvaard. Ook kan hij of zij uitleggen wat de vervolgstappen zijn. Welke dit kunnen zijn, hangt uiteraard nauw samen met de reden van dagvaarding. In ieder geval zal de advocaat verweer kunnen voeren. Mogelijk bent u het eens met de vordering van eiser, en is een rechtszaak daarom niet nodig. Misschien is het dan nog mogelijk om te schikken en aldus tot een bevredigende oplossing te komen.

In ieder geval is het ten zeerste af te raden om niet op de dagvaarding in te gaan. Reageer dus altijd, ook als de vordering naar uw mening nergens op slaat en toch wel wordt afgewezen.

Kosten ter verdediging

De kosten die u maakt om zichzelf te verdedigen, zijn niet altijd volledig op de verliezer in de procedure te verhalen. Let daarom goed op welke stappen u in de procedure zet. Door een procedure onnodig kostbaar te maken, kunt u mogelijk zelf met hoge kosten te maken krijgen. Een ervaren advocaat in Den Haag kan uiteraard goed inschatten welke processtappen noodzakelijk zijn en u hierover voorlichten.

Dagvaarding advocaat in Den Haag nodig?

Advocaten of advocatenkantoren in Den Haag kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het Nederlands recht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een dagvaarding expert in Den Haag voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een advocaat in Den Haag bij een dagvaardingsprocedure

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste advocaat in Den Haag. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Den Haag. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde dagvaarding advocaten in Den Haag. Neem direct contact op met een dagvaarding specialist uit Den Haag.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN