•  
     

0 anterieure overeenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Anterieure overeenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE ANTERIEURE OVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde anterieure overeenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten anterieure overeenkomst.

Advocaat anterieure overeenkomst

Heeft u te maken met een anterieure overeenkomst en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde anterieure overeenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met anterieure overeenkomsten als expertise. Het ruimtelijke ordeningsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot anterieure overeenkomsten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een anterieure overeenkomst.

Wat is een anterieure overeenkomst?

Een anterieure overeenkomst is een overeenkomst die in een vroeg stadium wordt gesloten; vandaar ook de naam. De overeenkomst wordt gebruikt om de afspraken tussen de gemeente en de particuliere partij omtrent het ontwikkelen van een perceel vast te leggen. De particuliere partij verplicht zich hierbij jegens de gemeente om te voorzien in een bijdrage van de kosten die de gemeente maakt om de exploitatie mogelijk te kunnen maken. Denk daarbij aan kosten voor de aanpassing van het bestemmingsplan, voor aanleg van openbare voorzieningen en wegen, enzovoorts.

Het opstellen van een anterieure overeenkomst

De anterieure overeenkomst wordt tussen de particuliere partij en de overheid opgesteld. Het is verstandig om hierbij een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. De bepalingen in de overeenkomst kunnen namelijk verstrekkende gevolgen hebben. Ze gaan over de kostenverdeling en over de plannen die partijen hebben. Wordt de overeenkomst niet nagekomen, dan kunnen daar flinke kosten mee gepaard gaan. Het is dus erg belangrijk dat de overeenkomst goed in elkaar zit en over de bepalingen goed is nagedacht.

Geschillen over de overeenkomst

Omdat de anterieure overeenkomst een vrijwillige overeenkomst is en er veelal een lange relatie op volgt, is het van groot belang dat de relatie tussen de partijen niet bekoeld raakt. Schakel daarom tijdig juridische hulp in om problemen zo snel mogelijk te de-escaleren. Daarmee kan de goede relatie behouden worden.

Advocaat anterieure overeenkomst nodig?

De vertoonde anterieure overeenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in anterieure overeenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de anterieure overeenkomst advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat anterieure overeenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren anterieure overeenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren anterieure overeenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde anterieure overeenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN