0 agrarisch recht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Agrarisch recht advocaten

GESPECIALISEERDE AGRARISCH RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat agrarisch recht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten agrarisch recht.

Advocaat agrarisch recht

Heeft u te maken met het agrarisch recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde agrarisch recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met agrarisch recht als expertise. Het agrarisch recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Agrarisch Recht Advocaten (VVARA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van agrarisch recht.

Wat is agrarisch recht?

Het agrarisch recht is een benaming voor een groep rechtsgebieden waar agrariërs mee te maken kunnen krijgen. Agrariërs hebben niet zozeer veel eigen rechten en plichten, maar hebben wel een zeer specifieke situatie die we verder niet vaak zien. Zo kan er sprake zijn van pacht, een overkoepelende maatschap, ruilverkaveling van land, tal van vergunningen en verplichtingen.

Agrarisch recht raakt aan andere rechtsgebieden

Het agrarisch recht grenst dan ook aan diverse andere rechtsgebieden. Het gaat dan bijvoorbeeld om het bestuursrecht, personen- en familierecht, vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl die agrarisch recht als specialisatie heeft, zal in al die deelgebieden gespecialiseerd zijn zodat u goed geadviseerd kan worden omtrent de rechten en plichten.

Concrete vraagstukken binnen het agrarisch recht

Omdat een agrariër vaak de beschikking heeft over veel land, zullen de meeste vraagstukken daar over gaan. Want wat als de pachtovereenkomst afloopt, hoe moet dat worden afgehandeld en waar moet op gelet worden bij het aangaan van een nieuwe overeenkomst? Wat zijn de specifieke rechten en plichten van een erfdienstbaarheid? Hoe kunnen geschillen binnen de maatschap goed worden opgelost? Hoe kan bezwaar worden aangetekend tegen een boete onder de Meststoffenwet? Kortom: zeer uiteenlopende vragen die elk een ander specialisme vereisen, die allemaal samenkomen in het agrarisch recht.

Advocaat agrarisch recht nodig?

De vertoonde agrarisch recht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het agrarisch recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren agrarisch recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren agrarisch recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde agrarisch recht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN