18 strafprocesrecht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Profiel Contact 200,00 p/u
Paul Logemann Specialist
Paul Logemann
Advocatenkantoor Logemann
Balthasar Bekkerwei 104, 8914 BE, Leeuwarden
Christian Visser Specialist
Christian Visser
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Eric Steller Specialist
Eric Steller
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Sylvester Römer Specialist
Sylvester Römer
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Kaylee Meijer
Kaylee Meijer
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Tom Gijsberts
Tom Gijsberts
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Paul van Jaarsveld Specialist
Paul van Jaarsveld
Meijers Canatan Advocaten
Hereplein 3, 9711 GA , Groningen
Katinka Bovens
Katinka Bovens
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 250,00 p/u

Strafprocesrecht advocaten

GESPECIALISEERDE STRAFPROCESRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde strafprocesrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde strafrecht advocaten.

Advocaat strafprocesrecht

Krijgt u te maken met het strafprocesrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde strafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het strafprocesrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning in het strafprocesrecht.

Strafprocesrecht

Het strafprocesrecht wordt ook wel formeel strafrecht of strafvordering genoemd. Deze laatste is een logische naam omdat het strafprocesrecht in het Wetboek van Strafvordering wordt geregeld, waar het strafrecht zelf in het Wetboek van Strafrecht is te vinden.

Wat is het strafprocesrecht precies?

In het strafprocesrecht staat precies beschreven wat de regels omtrent een strafproces zijn. Er volgt bijvoorbeeld uit dat eenieder onschuldig is tot het tegendeel bewezen wordt; een belangrijke pijler van onze rechtsstaat. Het regelt het vooronderzoek, het onderzoek ter terechtzitting, bevat regels omtrent bewijs en geeft aan welke middelen mogen worden gebruikt om bijvoorbeeld verdachten af te luisteren en te volgen. Ook staat in het Wetboek van Strafvordering aangegeven hoe een straf moet worden uitgevoerd. Hoe lang die straf kan duren en welke straffen kunnen worden opgelegd, is dan weer in het Wetboek van Strafrecht te vinden.

Geschillen omtrent strafprocesrecht

Het kan gebeuren dat u een geschil hebt omtrent het strafprocesrecht. Het kan dan gaan om tal van soorten geschillen. Bijvoorbeeld een gedetineerde die een beroep wil doen op vervroegde invrijheidstelling, iemand die meent dat hij ten onrechte als verdachte aangemerkt is geweest, iemand die ten onrechte vast heeft gezeten en daar een vergoeding voor wil, enzovoorts. Het is uiteraard belangrijk dat u een advocaat in de arm neemt die veel kennis heeft van het strafprocesrecht. U vindt een goede advocaat op Advocatenkantoren.nl, waarbij tal van advocatenkantoren zijn aangesloten.

Strafprocesrecht advocaat nodig?

De vertoonde strafprocesrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het strafprocesrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de strafprocesrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren strafprocesrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend strafprocesrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN