•  
     

20 strafprocesrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Strafprocesrecht advocaten

GESPECIALISEERDE STRAFPROCESRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde strafprocesrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde strafrecht advocaten.

Advocaat strafprocesrecht

Krijgt u te maken met het strafprocesrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde strafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het strafprocesrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning in het strafprocesrecht.

Strafprocesrecht

Het strafprocesrecht wordt ook wel formeel strafrecht of strafvordering genoemd. Deze laatste is een logische naam omdat het strafprocesrecht in het Wetboek van Strafvordering wordt geregeld, waar het strafrecht zelf in het Wetboek van Strafrecht is te vinden.

Wat is het strafprocesrecht precies?

In het strafprocesrecht staat precies beschreven wat de regels omtrent een strafproces zijn. Er volgt bijvoorbeeld uit dat eenieder onschuldig is tot het tegendeel bewezen wordt; een belangrijke pijler van onze rechtsstaat. Het regelt het vooronderzoek, het onderzoek ter terechtzitting, bevat regels omtrent bewijs en geeft aan welke middelen mogen worden gebruikt om bijvoorbeeld verdachten af te luisteren en te volgen. Ook staat in het Wetboek van Strafvordering aangegeven hoe een straf moet worden uitgevoerd. Hoe lang die straf kan duren en welke straffen kunnen worden opgelegd, is dan weer in het Wetboek van Strafrecht te vinden.

Geschillen omtrent strafprocesrecht

Het kan gebeuren dat u een geschil hebt omtrent het strafprocesrecht. Het kan dan gaan om tal van soorten geschillen. Bijvoorbeeld een gedetineerde die een beroep wil doen op vervroegde invrijheidstelling, iemand die meent dat hij ten onrechte als verdachte aangemerkt is geweest, iemand die ten onrechte vast heeft gezeten en daar een vergoeding voor wil, enzovoorts. Het is uiteraard belangrijk dat u een advocaat in de arm neemt die veel kennis heeft van het strafprocesrecht. U vindt een goede advocaat op Advocatenkantoren.nl, waarbij tal van advocatenkantoren zijn aangesloten.

Strafprocesrecht advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het strafprocesrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren strafprocesrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde strafprocesrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN