Jurist / Advocaat Bestuursrecht

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jurist / Advocaat Bestuursrecht


Kom jij als jurist of advocaat bestuursrecht RWV Advocaten versterken?

Ben je een jurist of advocaat bestuursrecht met minimaal drie jaar ervaring op het gebied van het bestuursrecht? Dan zijn we op zoek naar jou. Zeker als je je binnen het bestuursrecht hebt ontwikkeld op één of meerdere deelgebieden. Kennis van de nieuwe omgevingswet is een absolute pré. Kennis van pachtrecht en/of aanbesteding is in je voordeel.

Zowel advies- als proceservaring is een absolute must. Daarnaast willen we graag dat je je eigen praktijk opbouwt en onderhoudt. Als je ook nog creatief, snel, analytisch sterk, doelgericht en pragmatisch bent, dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een team van specialisten op het gebied van omgevingsrecht, huurrecht, bouwrecht en overig vastgoedrecht en hebt een zelfstandige rol binnen de sectie als bestuursrechtspecialist. Je geeft adviezen aan cliënten, maar bent ook niet vies van procederen. Je vindt het leuk om (nieuwe) collega’s op te leiden en te begeleiden. Samen met ons Communicatieteam zet je jezelf op de kaart als hét aanspreekpunt in de regio voor bestuursrechtelijke kwesties.

Wat bieden wij?

 • - een marktconform salaris
 • - aantrekkelijke bonusregeling
 • - 28 vakantiedagen
 • - laptop en Iphone
 • - mogelijkheid om thuis te werken
 • - een gezellig kantoor met betrokken collega’s
 • - cursussen en opleidingen in overleg
 • - een goede onboarding om je snel thuis te laten voelen
 • - parkeergelegenheid voor de deur
 • - een eigen kamer (met mooi uitzicht)
 • - op loopafstand van het mooie centrum van Leiden

Wie zijn wij?

RWV Advocaten is een middelgroot gezellig advocatenkantoor dat al 135 jaar bestaat. Met zo’n 50 enthousiaste en gedreven RWV’ers werken we vanuit ons kantoor in Leiden, vlak bij het centrum. RWV kenmerkt zich door een open, informele cultuur, een hoge mate van professionaliteit en een stevige ambitie. We werken in een brede, voornamelijk ondernemingsgerichte praktijk. De meeste klanten komen uit de regio (Rijnland/Bollenstreek). RWV heeft sterke wortels in de bouw, bloemensector en Agri

Kernwaarden

We hebben aandacht voor elkaar. We zijn betrokken en willen echt weten wat er speelt. We zijn bevlogen en deskundig in ons werk, zien kansen en grijpen die. Tegelijkertijd zijn we allemaal verschillend. We hebben allemaal onze eigen talenten en kwaliteiten. Bij ons kun je jezelf zijn. Die diversiteit en kleurijkheid maakt ons bijzonder.

Spreekt de functie en ons kantoor je aan?

Kom dan een keer een kop koffie met ons drinken om kennis te maken. Stuur je CV naar Suzanne Alkemade en we nemen contact met je op. Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben over de functie, dan kun je natuurlijk altijd even bellen met het sectiehoofd van de afdeling, Frank Dekkers. Hij bereikbaar op 071-7502200.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN