Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht & Insolventierecht

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht & Insolventierecht

Jij bent een ondernemende advocaat-medewerker die zich met de besten kan meten.

Advocaten met ambitie werken bij Van Veen Advocaten

De ene dag adviseer je over de overname van een vennootschap, de andere dag procedeer je over een te sluiten overeenkomst of ga je naar een bedrijf in (financiële) nood voor een juridische reddingsoperatie. De dag erna spreek je een podcast in. Als advocaat met ondernemende kwaliteiten bouw je van dag tot dag je eigen praktijk steeds verder op. Dat is Van Veen: ondernemen als advocaat. Werken bij ons kantoor betekent de vrijheid krijgen om te ontwikkelen en te groeien. Je scherpen aan collega-advocaten die niet stilzitten, maar buiten de kaders denken en zoeken naar mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Van Veen advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Ede. Wij zijn met ons team van advocaten, secretaresses en ander ondersteunend personeel een belangrijke speler in de regio. Onze advocaten doen alles om het belang van de cliënt te dienen. Zij voelen zich verantwoordelijk om de goede afloop van de zaak te realiseren. In iedere zaak is iets te winnen.

Wie zijn je collega's?

Je maakt deel uit van de sectie 'Ondernemingsrecht' die bestaat uit zeven advocaten, waarvan vier partners. Ook ben je onderdeel van de sectie 'Insolventierecht' die bestaat uit vier advocaten, waarvan twee partners. Structureel praten de sectieleden elkaar bij over ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie.

De persoonlijkheden van jouw collega's verschillen en dat is maar goed ook. Wij zoeken naar zo veel mogelijk diversiteit in ons team. Alleen als de advocaten van elkaar verschillen is overal resultaat te behalen. Toch lijken de collega's wel op elkaar als het gaat om het hebben van ambitie, ondernemerszin en lef.

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemende advocaat-medewerker die zich kan meten met de besten. Jij streeft naar een hoge kwaliteit, je weet van aanpakken en je zou willen floreren en je ontwikkelen bij een middelgroot kantoor in de regio. Wij streven naar net zo'n hoge kwaliteit als jij en ook wij hebben veel ervaring met complexe zaken.

Jij bent jij. Dat moet je vooral blijven. Uiteraard stellen wij wel een aantal eigenschappen op prijs. Allereerst ambitie: je bent in staat om de vele mogelijkheden te benutten die er zijn om kennis en ervaring uit te bouwen. Ook ondernemerszin wordt gewaardeerd. Je snapt wat het is om zelfstandig aan het werk te gaan en je praktijk tot bloei te brengen, onder meer door deel te nemen aan businessclubs en evenementen. Het tonen van initiatief speelt hier een grote rol; je pakt actief zaken èn kansen aan. Met een mooie combinatie van verantwoordelijkheidsgevoel en lef weet jij de cliënt te bedienen en de zaak tot een goed einde te brengen.

Dit mag je van ons verwachten

Als advocaat mag je bij ons rekenen op een informele werksfeer en secretariële ondersteuning. Je hebt een eigen werkkamer en draait direct zelfstandig mee in de praktijk. We bieden een marktconform salaris met een goede bonusregeling. Ook een leaseauto hoort tot de arbeidsvoorwaarden. Ontwikkelen via specialisatie wordt bij ons gestimuleerd. De afronding daarvan wordt gevierd! We zijn daarnaast ook een warm kantoor waar door de week ruimte is voor een gezellig praatje en waar we op vrijdagmiddag even de boog ontspannen. Onze mensen zijn niet alleen personeel, maar ook mensen met lief en leed. Dat snappen we heel goed.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou inzet en de wil om jezelf steeds weer te verbeteren. Als het nodig is trek je voor de zaak een sprintje en in een andere zaak toon je uithoudingsvermogen. Naast het bijstaan van cliënten, verzorg je - in overleg met de secties en marketingmanager - trainingen en seminars, neem je podcasts op of schrijf je artikelen om kennis te delen.

Dus…. ben jij Van Veen?

Wij zijn benieuwd naar jou en wij zien dan ook graag een sollicitatiebrief met CV en cijferlijst tegemoet. Die mag je sturen naar solliciteren@vanveen.com. Een (online) screening en/of referentiecheck kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Door te solliciteren op de vacature geef je hier automatisch toestemming voor. Als je sollicitatie niet tot een aanstelling binnen Van Veen Advocaten leidt, dan worden je gegevens in beginsel vier (4) weken na het einde van de sollicitatieprocedure verwijderd. Voor meer informatie kun je rondkijken op onze website en socialmediakanalen. Natuurlijk mag je ook contact opnemen met onze kantoormanager, Otto Meijnen, door te bellen met (+31) 318 68 78 72.

Solliciteren

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN