•  
     

31 bewindvoering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

Bewindvoering advocaten

GESPECIALISEERDE BEWINDVOERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bewindvoering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bewindvoering advocaten.

Advocaat bewindvoering

Heeft u te maken met bewindvoering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bewindvoering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bewindvoeringen als expertise. Het personen en familierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van bewindvoering.

Wat is bewindvoering?

Wanneer iemand niet voor zijn eigen belangen kan opkomen, kan een bewindvoerder worden ingesteld. Het kan bijvoorbeeld gaan om demente personen, verslaafden, mensen met een verstandelijke beperking of mensen met problematische schulden. De persoon die onder bewind komt te staan, mag niet meer alle handelingen uitvoeren. Hij mag bijvoorbeeld wel een testament laten opstellen bij de notaris, maar hij mag niet meer zijn huis verkopen zonder toestemming van de bewindvoerder.

Wat mag een onder bewind gestelde wel en wat niet?

Het is lastig om te begrijpen welke handelingen een onder bewind gestelde persoon nog wel mag, en wat hij niet meer mag. Die bevoegdheden staan in de wet beschreven, waarbij tal van uitzonderingen zijn opgesteld. Wanneer u handelt met een onder bewind gestelde persoon, is het belangrijk na te gaan of deze persoon wel de betreffende rechtshandeling mag uitvoeren. Doet u dat niet en blijkt de persoon onbevoegd met u te handelen, dan kan het zijn dat de handeling ongedaan wordt gemaakt.

Bewind aanvragen

Wilt u een bewindvoerder laten aanstellen over een ander? Neem dan contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl. De beschermingsmaatregel bewind kan door de rechter worden opgelegd, waarbij het de bedoeling is dat de te beschermen persoon er uiteindelijk beter van wordt. Op die manier kunnen de belangen van die persoon optimaal behartigd worden en kan gewerkt worden aan een verbetering van de situatie.

Advocaat bewindvoering nodig?

De vertoonde bewindvoering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bewindvoeringen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bewindvoering.

Advocaten en advocatenkantoren bewindvoering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bewindvoering op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bewindvoering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN