•  
     

11 bewindvoering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Pui Ling Specialist
Pui Ling
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Paul van Putten Specialist
Paul van Putten
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
Charlotte van Beukering-Michielsen Specialist
Charlotte van Beukering-Michielsen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 245,00 p/u
Willem Brouwer Specialist
Willem Brouwer
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Ik ben meer dan 25 jaar op dit rechtsgebied werkzaam en heb dan ook zeer ruime ervaring."
Profiel Contact 195,00 p/u
Charifa Achekar
Charifa Achekar
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Nickie Groen Specialist
Nickie Groen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Glenda Raap Specialist
Glenda Raap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Sacha Ruijs-Kreté Specialist
Sacha Ruijs-Kreté
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 245,00 p/u
Maartje Braat
Maartje Braat
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bewindvoering advocaten

GESPECIALISEERDE BEWINDVOERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bewindvoering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bewindvoering advocaten.

Advocaat bewindvoering

Heeft u te maken met bewindvoering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bewindvoering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bewindvoeringen als expertise. Het personen en familierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van bewindvoering.

Wat is bewindvoering?

Wanneer iemand niet voor zijn eigen belangen kan opkomen, kan een bewindvoerder worden ingesteld. Het kan bijvoorbeeld gaan om demente personen, verslaafden, mensen met een verstandelijke beperking of mensen met problematische schulden. De persoon die onder bewind komt te staan, mag niet meer alle handelingen uitvoeren. Hij mag bijvoorbeeld wel een testament laten opstellen bij de notaris, maar hij mag niet meer zijn huis verkopen zonder toestemming van de bewindvoerder.

Wat mag een onder bewind gestelde wel en wat niet?

Het is lastig om te begrijpen welke handelingen een onder bewind gestelde persoon nog wel mag, en wat hij niet meer mag. Die bevoegdheden staan in de wet beschreven, waarbij tal van uitzonderingen zijn opgesteld. Wanneer u handelt met een onder bewind gestelde persoon, is het belangrijk na te gaan of deze persoon wel de betreffende rechtshandeling mag uitvoeren. Doet u dat niet en blijkt de persoon onbevoegd met u te handelen, dan kan het zijn dat de handeling ongedaan wordt gemaakt.

Bewind aanvragen

Wilt u een bewindvoerder laten aanstellen over een ander? Neem dan contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl. De beschermingsmaatregel bewind kan door de rechter worden opgelegd, waarbij het de bedoeling is dat de te beschermen persoon er uiteindelijk beter van wordt. Op die manier kunnen de belangen van die persoon optimaal behartigd worden en kan gewerkt worden aan een verbetering van de situatie.

Advocaat bewindvoering nodig?

De vertoonde bewindvoering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bewindvoeringen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bewindvoering.

Advocaten en advocatenkantoren bewindvoering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bewindvoering op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bewindvoering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN