•  
     

3 beschermingsbewind advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Beschermingsbewind advocaten

GESPECIALISEERDE BESCHERMINGSBEWIND ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat beschermingsbewind? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten beschermingsbewind.

Advocaat beschermingsbewind

Krijgt u te maken met beschermingsbewind en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde beschermingsbewind advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met beschermingsbewind als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van beschermingsbewind.

Wat is beschermingsbewind?

Een beschermingsbewindvoerder wordt benoemd wanneer beschermingbewind wordt ingesteld. Deze bewindvoering ziet op financiële problemen, waarbij de onder bewind gestelde persoon zelf niet langer op financieel gebied de juiste keuzen kan maken. De bewindvoerder maakt dan deze keuzes voor die persoon.

Verschil tussen beschermingsbewind en WSNP bewindvoering

Behalve beschermingsbewind is er ook nog de bewindvoering die voortvloeit uit de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). Het is van belang beide vormen van bewindvoering te onderscheiden omdat ze inhoudelijk verschillen. Zo kan bij beschermingsbewind de schuldenaar zelf financiële beslissingen nemen, wat bij de WSNP niet mogelijk is. Een beschermingsbewind kan in beginsel oneindig doorlopen, terwijl dit bij de WSNP in principe na drie jaar voorbij is. Zo zijn er nog meer verschillen die van belang kunnen zijn bij de bevoegdheden die de onder bewind gestelde persoon heeft.

Geschillen omtrent beschermingsbewind

Er kunnen diverse soorten geschillen ontstaan met betrekking tot het beschermingsbewind. Het kan uiteraard gebeuren dat u handelt met iemand die eigenlijk onbevoegd was om te handelen. U hebt dan gehandeld met een handelingsonbevoegd persoon, wat mogelijk het terugdraaien van de overeenkomst tot gevolg kan hebben. In bepaalde gevallen kunt u mogelijk weer beschermd worden. Schakel daarom bij geschillen altijd een deskundige advocaat in, die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Daarmee voorkomt u achteraf met problemen opgezadeld te worden.

Advocaat beschermingsbewind nodig?

De vertoonde beschermingsbewind specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in beschermingsbewind in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat beschermingsbewind.

Advocaten en advocatenkantoren beschermingsbewind

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren beschermingsbewind op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde beschermingsbewind advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN